Contactgegevens:

T 088 88 38 000
E info@affianza.nl

Postadres:

Esschebaan 14
5062 BC Oisterwijk

Leer ons kennen.
Bel ons: 088 88 38 000
Wij staan voor je
klaar. 

jij je passie, wij ons vak!

We staan je graag te woord om je vragen, suggesties of klachten te beantwoorden. Wil je meer weten of vrijblijvend een afspraak met ons maken? We helpen je graag!

Ons kantoor is op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 18.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruik maken van onze Whatsapp* service als relatie van ons kantoor.

 

Heb je een vraag?

Wij ondersteunen ondernemers door heel het land.

Affianza werkt volledig digitaal en in de cloud met onze dienstverlening. Van Boekhouding (Exact Online, Twinfield en Moneybird) tot het accorderen van onze overeenkomsten, de jaarrekening of inzicht in de cijfers van jouw onderneming. Ondanks dat wij volledig in de cloud werken spreken wij gewoon minimaal 4x per jaar met elkaar om de doelstelling van jouw onderneming te bespreken.

Hallo, wij zijn Affianza. Het financieel advieskantoor voor ZZP' ers en MKB'er gevestigd te Oisterwijk. Vanuit ons kantoor verwerken en beheren wij de administraties van circa 120 ondernemingen. Zoek je een betrokken kantoor waarbij er écht nog aandacht voor jouw onderneming is? Maak kennis met ons!

Juridisch

Algemeen

Get in touch

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Uw administratie geheel verzorgd
vanaf
€ 65,- per maand!

Contact

Esschebaan 14

5062 BC Oisterwijk
(Bezoek op afspraak)

T: 088 88 38 000
E: info@affianza.nl

Copyright 2021 - Affianza B.V. - Alle rechten voorbehouden.